طراحی رستوران چوجی ( متریال چوب و فلز استفاده شده)
طراحی داخلی رستوران چوجی
معماری: استدیو معماری آدمون
موقعیت: ایران، تهران
معماران مسئول: شبیر موسوی، امیررضا فاضل، مهدی کلاهی
مساحت: ۲۰۰ مترمربع
سال: ۱۳۹۵
عکاسی: پرهام تقی اف، مهدی کلاهی
تیم طراحی: مسعود الماسی،زهره باغ جری، نیوشا قاسمی، رامتین حق نظر، مرجان رفیقی، بیتا لطیفی، روشنک فتحی
طراحی و دکوراسیون داخلی این رستوران که در یکی از محله های پر رفت و آمد تهران در منطقه ی گیشا در غرب تهران کار شده است قرار دارد با هدف نشان دادن فضایی با قابلیت ارائه غذای اُرگانیک و طبیعی انجام پذیرفته است، در طراحی فضای داخلی استفاده از متریال چوب و فلز به خوبی قابل مشاهده است به شکلی که استوانه های چوبی با قطر کم به عنصر اصلی و شاخص طراحی فضای داخلی تبدیل شده اند . استفاده از چوب روی سقف رستوران به صورت پارامتریک، روی دیوارها، بخش رسپشن رستوران و … در تصاویر مشخص است.به جهت تفکیک فضا های مختلف در عین حفظ یکپارچگی بخش های مختلف و شکل گیری آن ها با توجه به نیاز های کارمندان و مشتری ها، در قسمت ورودی فضایی عمومی تحت عنوان سالن انتظار، سفارش غذا و محل تقسیم مسیر های مختلف داخلی طراحی شده است. یکی از مهم ترین مسایل در طراحی رستوران چوجی، توجه به گذر معماری ایران از فاز سنتی به مدرن بوده که رعایت فضا های عمومی و خصوصی در ایجاد دیواره ها و خرد کردن فضا و تفکیک آن به بخش های جداگانه، خانوادگی و خصوصی تر به خوبی قابل مشاهده است.